Tandarts Deelstra

Angst

Angst voor de tandarts. Het is een serieus probleem. Sommige mensen zijn zo bang voor de tandarts dat ze hun gebit helemaal niet laten controleren of zich niet laten behandelen. Heeft u hier ook last van? U bent lang niet de enige. Laat het u er alleen niet van weerhouden om toch te komen. Bij tandartsenpraktijk Deelstra kunnen we u echt helpen.

Stel daarom een tandartsbezoek niet uit. Tijdens een controle of behandeling doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Maar dat kunnen we alleen, als we weten van uw angst. Vertel het ons en schaam u vooral niet. We kunnen hier dan rekening mee houden door ruim de tijd voor u te nemen en stap voor stap te bespreken wat er eventueel aan behandeling nodig is.

Angst voorkomen

Het is belangrijk om angst te voorkomen. Wij adviseren ouders dan ook om kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar onze praktijk. Ook als ze zelf nog geen behandeling nodig hebben. Zo leren ze de tandartsomgeving kennen en maken ze op een speelse manier kennis met de medewerkers, de instrumenten en de beweegbare stoel.

Angsttandarts

Wilt u meer weten over angst voor de tandarts? Heeft u extreme angst? Dan kunnen we u doorverwijzen naar een tandarts die gespecialiseerd is in de behandeling van angstige patiƫnten, een zogenoemde angsttandarts.