Tandarts Deelstra

Kwaliteit – KNMT gevisiteerd

In onze tandartsenpraktijk staat goede mondzorg voorop. We leveren kwaliteit en besteden veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service. Ook de KNMT was te spreken over de kwaliteit die wij bieden en heeft onze praktijk daarom in 2016 gevisiteerd.

De KNMT staat voor de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde en is de beroepsvereniging van tandartsen. Tijdens een visitatie bekijken speciaal daarvoor opgeleide tandartsen of de praktijk haar zaken goed heeft georganiseerd, de wet- en regelgeving naleeft en of de patiënt zorg krijgt volgens de kwaliteitsnormen.

Kwaliteit voorop

Heeft een praktijk een visitatielogo van de KNMT? Dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat! Na afloop van een visitatie ontvangen praktijken een rapport met een evaluatie en aanbevelingen. Zo weet een praktijk gelijk hoe het verder kan werken aan het verbeteren van de kwaliteit.

Uw mening telt

Ook uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Heeft u suggesties over hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Of is u iets anders opgevallen? Schroom niet en neem contact met ons op. Zo werken we continu aan de beste kwaliteit mogelijk.