Tandarts Deelstra

Kwaliteit

Tandarts Deelstra staat voor kwaliteit. Ontzettend belangrijk binnen goede zorg. Daarom besteden we veel aandacht aan onze service en voorzien we u van zorgvuldige informatie. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij van groot belang.

Wij werken daarom volgens procedures die gebaseerd zijn op de richtlijnen van de beroepsvereniging en verschillende wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Iedere dag zetten we ons beste beentje voor om de kwaliteit die wij leveren ook op peil te houden.

Altijd up-to-date

Binnen de taalheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten, waarmee we onze kennis altijd up-to-date houden. Denk hierbij aan:

• We zijn lid van een wetenschappelijke vereniging
• We lezen vakliteratuur, volgen bij- en nascholing en bezoeken klinische avonden
• Daarnaast wonen we intercollegiaal overleg, themaprojecten en studiegroepen bij
• We maken kennistoetsen en kijken continu kritisch naar hoe we nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers kunnen implementeren

We horen uw mening graag!

Maar het allerbelangrijkste vinden we uw mening. Heeft u suggesties over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren? Heeft u een klacht over een behandeling of bent u om een andere reden niet helemaal tevreden? Laat het ons weten! Zo kunnen wij u de beste kwaliteit blijven leveren.