Tandarts Deelstra

Betalen

Na een behandeling ontvangt u van ons een rekening. Deze rekening krijgt u via Infomedics. Op de rekening kunt u precies teruglezen wat we hebben gedaan tijdens uw behandeling. Ieder soort behandeling heeft namelijk haar eigen code.

Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen en versturen van zorgfacturen. Dat kunnen we natuurlijk ook zelf doen, maar we hebben er bewust voor gekozen om dit uit te besteden. Zo kunnen wij ons volledig richten op u en uw behandeling en doen waar we goed in zijn.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. Denk aan meer informatie over de status van uw betaling of het treffen van een betalingsregeling. Zo bent u niet gebonden aan de openingstijden van de Servicedesk en kunt u uw zaken regelen op het moment dat het u uitkomt.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen? Dan kunt u een betalingsregeling treffen. Ook dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen.

Status betaling controleren

Wilt u de status van uw betaling controleren? Ook daarvoor kunt u terecht op de website van Infomedics. Maak daarbij gebruik van de rekeningchecker. Deze vindt u direct bovenaan de pagina. Op uw rekening vindt u een 13-cijferig nummer. Met dit nummer kunt u controleren of uw rekening is betaald.

Andere vragen?

Infomedics heeft een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Als u een andere vraag hebt, vindt u vast daar het antwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur ook telefonisch contact opnemen met Infomedics via 036-2031900.